Diepdown voel ik veel verdriet
niemand die het ziet
Loslaten is een must
voor iedereen zijn rust
Waarom kan het niet anders gaan
in vrede met elkaar verder gaan
Waarom mensen met anders denken
steeds trachtend jou te krenken
Steeds van buiten af problemen voor jou
nu laat zelfs ik je even in die kou
Gewoon omdat ik heb jou lief
maar zie te veel in elke brief
Steeds weer laat je me mee beleven
wat je meemaakt in je leven
ook al brul ik steevast nee
want, wat denk je, kan ik hier iets mee?
Foutief denken zet andere op t verkeerde been
dus gaan we ieder even een andere kant nu heen
Soms is loslaten uit liefde van groot belang
weet zeker en ben dus ook niet bang
dat jij voor jezelf zult gaan staan
des te sneller kom je hier weer aan