Met pasen gezellig chocolade eiren eten,
Je moet ze natuurlijk eerst zoeken,
ze zijn verstopt, waar zouden ze zijn? dat wil je wel graag weten...
Het kleine paas boompje staat al klaar,
dat ziet er wel anders uit dan zo'n grote kerstboom vergeleken met zo'n mini boompje maar...
De kuiketjes komen deze tijden ook uit hun eitjes,
er zijn zelfs ook al kleine bijtjes...
De lammetjes worden geboren,
en de vogels zingen als prachtige koren...
De lente is gekomen,
en er komen ook al groene blaadjes aan de bomen...