Slenterend over het strand
Denk ik aan ons twee
Jouw hand in mijn hand
Starend naar de zee
De liefde had ons aangeraakt
Zo mooi, meeslepend, puur
En en al passie en vuur
Maar nu ben ik stukgemaakt
Weggaan zonder gedag, zonder een zoen
Alles zomaar verlaten
En mij hier achtergelaten
Hoe kon je dat nou doen?
Soms kan ik de wanhoop niet aan
Overvalling van een angstgevoel
Blind voor ook maar enig doel
Alleen huilen, schelden en slaan
Machteloos, koud, verlangen en spijt
Hoe kon ik dit weten
Ik ben je kwijt
Beloof me dat je me nooit zult vergeten