Morgen. Morgen krijg ik de verlossende woorden. Al weken lang geen slaap. En ellendige ruzie's over het feit dat ik dit gevecht alleen aan wil gaan. Morgen. Morgen zal alles over zijn. En heb ik eindelijk duidelijkheid. Hetgeen waar ik al achtien jaar op wacht. Morgen. Maak ik een nieuwe start. In mijn nieuwe leven. Morgen. Morgen zal alles beter zijn..