Op de puinhopen
van het leven
is er een eiland
van rust en geen kwaad
waar een diepe ademhaling
de stilte volgt
met een tijdloos recept
van liefde en mededogen
die stress en agressie
langzaam ...maar heel zeker
laten oplossen
als honing in de thee.
Een geest, kalm en glad
als een rimpelloze thee.