I need your loving
Like the sunshine
Jij laat me dansen
ter hoogte van de sterren
jij laat me vliegen
hoger dan het trapje
naar de maan.
Ik heb jouw liefde nodig
zoals de zon, nee nog meer
zoveel meer - jouw liefde
straalt tot ver boven
de horizon.
Jij laat me dromen
van balzalen en kastelen
waar wij ons dansend
door begeven zullen.
Ik heb jouw liefde nodig
zoals de zon, nee nog meer
zoveel meer dan dat.