Staar voor me uit
Het is stil in huis , geen enkel geluid
Dat jij weg bent ,kan het niet geloven
Ik moet mezelf beloven
Dat ik verder zou gaan met mijn leven
En het niet opgeven
Ik mis je om me heen
Voel me eenzaam en alleen
Misschien zie ik je ooit terug je weet maar nooit
Dat je plots uit de hemel wordt gegooid
Ik mis jou
Misschien is het omdat ik zielsveel van je hou