Er wordt een nieuwe dag geboren.
De dagdroom begon
Dan de trip met open mond vergapen aan de beek.
De hengel zingt door de lucht de vlieg gaat snel en vlug.
De beet de ruk het is puur geluk
De beekridder is gehaakt maar de gestippelde staakt.
Op het droge nog even gespartel.
Denk dan toch even bij mijn eigen.
Wees net zo vrij als ik neem de beek en wordt maar dik.
Kan ik je weer eens komen groeten..
Volgend voorjaar kom ik terug.