die drang elke dag weer,
Je zou denken dat ik uit men fouten leer.
en dat doe ik ook
Maar die drang die blijft hangen net als rook.
Men hele leve, draait om die drang,
Ik heb schrik dat ik toegeef, ik ben zo bang.
Ik kan niet gelukkig zijn.
Men lichaam verlangt naar die pijn,
ik probeer te lachen maar die drang houd me tegen,
Ja hoor door die drang haat ik men leven.
Vecht elke dag weer tegen het sneiden
Tegen de gedachte dat ik niet beter verdien dan lijden.
Ik blijf vechten ,ik zal alles geven
het ismoeilijk maar ik wil blijven leven.
Voel me elendig , vol met verdriet,
en hoop dat niemand die pijn aan me ziet.
verstop dit alles achter een fake lach.
elke keer opnieuw dag na dag .