de toekomst die we samen aan gaan
kunnen makklelijk aan
mijn geluk is ook het geluk voor jou
en is gewoon het geluk van ons samen omdat ik zo veel van je hou
maar elke keer komt er iets moois en dan tog weer weg gaat
omdat jij mij keer op keer weer verlaat
maar elke keer kan je tog weer mijn hart stelen
en dan weer op nieuw laten helen
en dan breek mijn hart tog weer
en doet mij het verschikelijk veel zeer
en nu jij weerbij me bent
heb ik de waren jij ge kent
jij laat nu zien hoe jij werkelijk bent
en hoe jij mij verwent
jij kent me beter als ik me zelf ken
en laat jij ook zien hoe ikben
en nu wij voor altijd samen zijn
weet ik zeker dat je er voor me bent bij vreugde en bij pijn
en mij berschermen tegen het goed en het kwaat
en nu ben ik er zeker van dat jij mij nooit meer verlaat
wij kunnen samen de hele wereld aan
ik laat je vanaf nu nooit meer uit mijn leven gaan