En er gaat nooit een dag voorbij
zonder dat het gister is geweest
en de zon gaat niet slapen
voordat de maan haar
goede nacht heeft gewenst.
En hoe laat het ook is
de klok zal niet slaan
voordat de wijzer
heeft rondgedanst.
Dus stil je woorden
sluit je ogen
en wacht,
want ik verzeker je -
het komt.