De lingerie op het dressoir
knaagt aan mijn stemming
en met jouw afwezigheid
verregent mijn bestaan.
Jouw cursus van een week;
belangrijker dan mij.
Alleen,
met een mobieltje in mijn hand
is het pas de tweede dag
dat ik van pure waanzin
in de eenzaamheid
verrekken mag.