En ik kijk de dag voorbij
slapen kan ik niet.
Fluisterend vertelt de stilte
dat ik zwijgen moet.
En ik wacht
de tijd verliest
seconden, minuten
uren - dagenlang.
En ik kijk en zoek
totdat ik het eindelijk
gevonden heb.
Het mooiste
het beste -
hoe wonderlijk
dat jij mij -
jouw blik
schenkt.