hé jij daar?
hmm ja jij..
ik moet je iets vertellen kom eens wat dichter?
zodat ik je kan voelen,
of zien in mijn fantasie.
...
weet je het is iets nieuws,
iets wat ik nog niet kende,
maar wat ik wel wil leren kennen,
het is iets leuks iets spannend,
ik ken het nog niet zolang,
en het is er sinds ik jou leerde kennen?
...
hmm is er een verband?
wat is dat nieuw gevoel dat nu al een tijdje in mijn hart zit?
...
misschien zien we het wel in de toekomst,
het is iets nieuws dat nog moet groeien,
iets nieuws in mijn hart dat verlangt naar jou!