ik wil het je zeggen,
ik wil je zoveel dingen vertellen !!!
ik voel me zo veilig bij jou
maar ik het het kou
kou vanbinnen,
het vreet aan men gedachten
het laat me niet meer los,
kan jij de pijn verzachten?
Geef me een reden waarom ik besta
of is het beter dat ik gewoon verga?
Ik zie je graag
en dat is wat telt
ik denk er nog niet aan om jou te verliezen nog voor geen geld,zeg me niet dat je nu gaat,
blijf bij me en word men beste kameraad!!!
Ik heb je nodig en ik ben je trouw
vergeet nooit het is omdat ik van je hou!!!
aan mieke.