Donkere wolken
Verbergen het licht
Diepe duisternis
Zwart voor jou gezicht
Bloeiende kracht
Verborgen door angst
Durven vergeven
Dan leef je het langst
Met woorden kunnen spreken
Het verleden gaan verbreken
Een mooie toekomst tegemoet
Dat is wat je nu doet
Als je dit gedichtje leest
Weet je dat ik er voor je ben geweest
Dat ik nu aan je denk
En je mijn hulp in de toekomst weer schenk
Laat de duisternis van je schouders glijden
Zodat de toekomst jou kan gaan verblijden
Ik zie een glimlach op jou gezicht
Stralend kijken we voorbij het duister naar het licht!!