Wat de mens typeert?
De omheining.
Altijd,
altijd alles afbakenen.
Tot hier
en niet verder.
Dit is van mij,
dit blijft van mij.
Mijn plaats is hier,
jij hoort daarbij.
Maar zo eenvoudig is het niet.
Misschien hoor ik
ook een beetje daar.
Misschien ligt hier
ook een stukje van jou verborgen
en vind je het
als je het zoekt.
We moeten nu enkel nog
durven zoeken
en vinden.