Ik ben naar nieuwsgierig naar jou
Hoelang ik je al voorbij zie lopen
Ik vraag me af wat er door je heen gaat
Als je met je oordopjes in voorbij sjokt
Je zit er altijd zo afwezig bij
De meesten vinden je maar raar
Maar ik vind jou juist bijzonder
Ik vind jou uniek
Je bent als een zwarte vlek met spijkerbanden
Toch vind ik je mooi
Omdat je durft te dragen wat je voelt
Het lijkt soms wel of je je wil verstoppen achter die muts
God wat wil ik graag eens op je aflopen en de muts omhoog doen
En dan in jouw donker bruine ogen kijken
Het zijn net 2 zwartbruine meertjes
Je maakt je ergens zo zorgen om
Ik hoop dat je een keer je hart wil openen
Ik ben nieuwsgierig
Naar jou