Die schoone tijden
Zwoele zomers, koude winters
Bloeiende lente, vallende herfst
Ja die schoone tijden,
allemaal voorbij.
Hete zomers, bloeiende winters
Vallende lente, koude herfst
Die tijden van vroeger,
Die schoone tijden,
Toen de herfst nog herfst was
Toen de lente nog bloeide en de winter nog koud was.
Allemaal voorbij.