Op een popconcert...
De backing vocals ondersteunen de muziek,
de dansers en danseressen geven alles wat ze hebben
en ik
sta in het midden.
Ik zing.
Ik ben beroemd
Het publiek gaat helemaal uit z'n dak.
Achteraf wachten honderden fans me op.
Onder de douche
ben ik een echte popster.
De zeepfles
is mijn grootste fan.