Ik haat je..
Ik haat je om je schoonheid..
Ik haat je om je geluk..
Ik haat je, zo onterecht..
Je hebt me nooit wat aangedaan,
Je hield alleen maar van me..
Je hield later van hun..
Maar de liefde voor mij zal nooit verdwenen zijn..
En toch haat ik jouw schoonheid..
Ik haat je, omdat jij alles bent wat begeer..
Jij hebt alles, wat ik zo graag wilt..
Je bent dun, mooi en hebt kleine borsten..
hiet sta ik, dik lelijk en grote borsten..
Ik ben meer een lustobject voor jongens...
in plaats van een levenslange partner..
Jij heb een kind, een persoon die van je houd..
Jij bent alles 1000000x beter dan mij..
Je bent dunner, mooier, beter, slimmer dan mij..
en dan kan ik niet hebben..
probeer te stoppen met eten,
gewoon om íets beter te kunnnen dan jou..
want dan staat het aantal écht op 1..
want zelfs dat dat ik beter kan dan jou..
doe jij zelfs nog beter..
Ik haat je..
Jij houdt van me..
Maar ik haat je..
Geheel onterecht..