Andere gedachten andere woorden
Een geheel eigen leven
Gewoon op jouw manier
Niet denkend aan de rest
Niet kijken naar de toekomst
Niet treuren om het verleden
Maar leven in het heden
Met gebroken vleugels kun je niet vliegen
Je armen gespreid klaar om te gaan
En toch kun je nog niet weg hier vandaan
Uit elkaar gegooid als een puzzel
Zo raakte je stukjes kwijt
Onbewust zoeken door het leven
Stukjes vinden, vleugels helen
Onbewust een eigen leven
Onbewust zoekend naar rust
Puzzel stukjes vinden
Gewoon een eigen leven
Ieder stukje is uniek
Ieder stukje is jouw leven