Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
De pakezel
Je kunt van me houden
onvoorwaardelijk
het zicht op mijn pad
is echter mijn doel
je kunt geen pakezel zijn
die mijn lasten draagt
ook al wil je dat zo graag
de lasten draag ik zelf
het is fijn
dat je me begrijpen wil
weet steeds
dat ik zelf verder moet
ik ben niet uniek
in het verwerken
wel uniek is mijn hart
in het begrip voor mezelf
deze laat me niet vallen
vecht tegen mijn weten
laat me vallen en opstaan
om mij te onderwijzen
de les van het leven
is jezelf een plaats geven
accepteren wie je bent
met liefde naar de toekomst.
14-03-‘02/14:04
Reacties op dit gedicht
Di Angeli vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
free
:
Donderdag, maart 14, 2002 23:46
niets aan toe te voegen...
liefs
christina
:
Donderdag, maart 14, 2002 16:31
Ja Wil een wijze les
Liefs Christa
waterval
:
Donderdag, maart 14, 2002 14:36
zo is dat...wat een wijze les voor jezelf.... maar ook voor anderen...
Over dit gedicht
Auteur:
Di Angeli
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
14 maart 2002
Thema's:
[Verwerking]
[Delen]
[Toekomst]