Maandag was de zon aan het stralen,
Donderdag was er sneeuw aan het neerdalen.
En dat in de helft van maart,
Is er iemand die dat verklaart?
De weerkundigen zijn verbaasd,
Herberekenen alles inderhaast.
Maar ook zij kunnen er geen touw aan knopen
En op juiste voorspellingen kan je slechts hopen.
Maar eigenlijk had ik dit wel verwacht,
Het ligt allemaal aan Hem, die alles bedacht.
Want God, ik hoop dat hij het me kan vergeven,
Is zelfs voor een God al lang aan het leven.