Dit malle leven;
wispelturig en waarachtig,
als voor en tegenspoed zich aandienen
en de levenslijn het lot
in onze handen vertelt
dat we elk uur sterven
met een heimwee naar
memorabele momenten
omlijst door prachtige flora
wanneer onze tijd is geweest
en het einde van het bestaan
ons van het verleden geneest.