Nu is het over, het is gedaan,
je kan vertrekken, je moet nu gaan.
Je hebt me pijn gedaan, keer op keer,
je hebt me gekwetst, dat doe je niet meer.
Wat heb ik betekend?
Je hebt mijn ziel getekend
met je verwijten en scheldpartijen,
denk je nu echt dat ik je laat betijen?
Waar heb ik dit aan verdiend?
Heb je dit zo uitgekiend
zodat je kon gaan lopen met de helft van mijn vermogen?
Waarom was je niet rechtuit en heb je me belogen?
Nu is het over, het is gedaan,
je kan vertrekken, je moet nu gaan.
Je hebt me pijn gedaan, keer op keer,
je hebt me gekwetst, dat doe je niet meer.
Al wat ik nu nog voel, is haat,
wat ik nu voel, is pijn,
al wat jij bent, is het Kwaad,
wat jij bent, is venijn.
Je hebt van mij geprofiteerd,
je hebt me volledig verteerd,
je bent de duivel, je komt rechtstreeks uit de hel,
liefde en genegenheid is voor jou van geen tel.
Nu is het over, het is gedaan,
je kan vertrekken, je moet nu gaan.
Je hebt me pijn gedaan, keer op keer,
je hebt me gekwetst, dat doe je niet meer.