Altijd drukt alles op,
Paniek wordt gezaaid vanuit het lichaam,
Ik bevind me in een onuitstaanbare positie,
Wat moet ik nu doen?
Vind mij een vriend!
Het gedrag gaat zich steeds aggressiever voordoen,
Ik beweeg steeds meer en meer,
Ende zakdoekjes zijn op!