Als morgen begint zonder mij
En ik ben er niet meer bij
Als de zon dan 's morgens opkomt
En jouw betraande ogen vond
Dan zou ik willen dat je geen tranen zou laten
En denkt aan hoe jullie mij gewoonlijk zagen
Als ik er niet meer ben en nooit meer zal zijn
Huil dan niet om mij
Omdat ik nooit echt weg ben
Ik ben dichterbij dan je denkt
Zoek mij niet bij het graf, daar ben ik niet
Ik ben de zonsondergang die je 's avonds ziet
En een kinderstem vertelt het verhaal
Van hoe ik zal waken over jullie allemaal
En wat je ook doet, je bent nooit alleen
Want ik draag jouw pijnen met me mee
Ik ben de rust van een zachte zomerwind
Tussen de sterren is waar je mij vindt
De golven van de zee, de warmte van de zon
Hoe het was toen ik nog naast je stond
En op een dag zien we elkaar weer
Tot die tijd kijk ik op jullie neer
Huil nu niet meer en heb geen spijt
Maar lach omdat ik niet meer lijd