Hoe moet ik mij voelen,
Als jij niet eens ervoor kan staan,
Of ik goed genoeg ben voor jou,
Om met mij verder te gaan.
Ik weet niet of je het kunt noemen
Goed genoeg voor hem
De speciale gevoelens zijn wat vaag
Hoor ik zeggen met zijn stem
Wat stel ik dan nog voor
Als mijn eigen vriendje niet eens weet
Of ik het wel waard ben
Voor mij een pijnlijke kreet
Maar mijn gevoel voor jou
Zal niet smelten als een ijsje
Niemand kan jou geven wat ik kan
Geen enkele vrouw of meisje
Ik wou dat jij dacht zoals ik denk
Misschien moet ik wachten nog even
Tot die tijd voel ik mij angstig
Of ik teveel heb gegeven