Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
mijn nog nie verzonden brieven
ik zou ze willen gooien
over de bergen heen...
met de wind laten waaien
door de tijden heen
ik zou ze willen ophuilen
verdronken in verdriet
letters onleesbaar
inkt uitliep
ik zou ze kunnen verbranden
opgaan in een vlam
m'n hartje verwarmen
met wat nog branden kan
zo graag zou ik die brieven
die ik jou schreef
maar nooit liet aankomen
laten dwarrelen door te tijd
als een blad van een boom
dat kan verdorren
laten bederven in de pijn
zo ziet m'n brief eruit
als een nieuwe hoop
in schoenen vol water
en brandbaar azijn
(opgedragen aan mijn vriendin Marlies b.)
Reacties op dit gedicht
lien verstraete vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Chichi
:
Zondag, oktober 20, 2002 21:19
Echt waanzinnig mooi..
Liefs Chichi
No Name
:
Donderdag, maart 14, 2002 18:57
vet mooi! eg waar!!!
kus
Over dit gedicht
Auteur:
lien verstraete
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
14 maart 2002
Thema's:
[Teleurstelling]
[Eenzaamheid]
[Verlies]