Zoveel herinneringen
komen ineens naar boven,
Ik moet ineens denken aan zovele dingen!
Ik kan het amper zelf geloven!
Het is nog geen jaar geleden
en toch lijkt het al een zover verleden!
Sommigen naar hogeschool, anderen naar unief,
sommigen broken zelfs met hun lief!
In een klein jaar is er zoveel gebeurt!
Ik heb al zolang niet tegen jullie gezeurd!
Iedereen is nu anders, ik ook!
Trek meer mijn mond open en raad eens: ik kook!
Zouden we ooit nog eens samen komen?
maar dat kan zeker niet beloven!
Tot dan nog een prettig leven
en wie weet kom ik jullie ooit nog wel eens tegen!