vroeger, toen we samen stonden te praten
ging de tijd razend snel
ik kon weer lucht ademen
mijn hart gelucht, al even maar
nu, als we niet meer praten
gaat de tijd zo traag
de lucht passeerd bij me langs
gestorven langs mijn lippen
zwevend door de lucht
(opgedragen aan Marlies b. omdat ik met een overvol hart zit die dringend geledigd moet worden)