je voelt je
weg gaan
uit evenwicht komen
niemand om je heen
jezelf overbruggen
jezelf wegzijn
wegzijn van het
dagelijkse gebeuren
dat is pas vrijheid
de vrijheid voelen
alles is weg
je gedachten de vrije loop
laten gaan
en toch aan niets denken
wegzijn en toch veilig voelen
veilig alleen
veilig thuis