Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
hij die slecht was zal mij onthoude
hij die slecht was zal mij onthouden
in de verte
vervaagd het beeld
hij ziet zogenaamd niets
blind voor de waarheid
studieboeken stoppen
daar waar mensen verder gaan
en als ik wist wat ik nu weet
zou ik de zijwegen nemen
van dichtbij
wordt het beeld te helder
daarom zet ik mijn bril af
voor ik moord neigingen krijg
Reacties op dit gedicht
lachebekje1988 vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
lachebekje1988
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
11 april 2008
Thema's:
[Delen]
[Leven]
[Kwaad]