“Voelde ik me maar niet zo alleen en had ik maar iemand die echt om me gaf. Iemand die alles voor me doet en alles met me deelt. Iemand waaraan ik mijn ware “ik” kan laten zien, gewoon iemand die van me houdt…”
Ze was een heel gewoon meisje met hier en daar een probleem. Maar leerde verkeerde mensen kennen en veranderde ineens. Begon met roken en blowen ze gaf niks meer om zichzelf. Haar hoofd zat vol met vragen, ze wist niet meer wie, wat of waar. Ze was het zat al dat proberen en wilde liever van deze wereld gaan. Maar iets pakte haar hand vast en trok haar even terug. Het was een goede vriendin een steun in haar rug. Ze hadden elkaar nodig. Ze begrepen elkaar zoals niemand anders hun begreep. Ze waren één en niemand die hun kon breken. Ze deden alles wat god verboden had. En de mensen om hun heen bleven maar smeken. Ze hadden gelogen, bedrogen, gestolen, verraden maar niks daarvan wist hun te bedaren. Maar ze deden ook leuke dingen en gingen vaak samen naar de stad. En op een dag leerde het meisje een jongen kennen, die ervoor zorgde dat ze haar problemen snel vergat. Ze werd overdonderd door liefde waar ze zolang op had gewacht. Ze voelde zich bijzonder, eindelijk iemand die haar alles gaf. Iemand van zichzelf die er voor haar was elke dag. Ze hadden samen de leukste tijden. En ze kreeg alles bij hem voor elkaar, ze hoefde maar te klappen in haar handen en hij was er daar voor haar. Maar het meisje was nog maar jong en ontzettend naïef en ze had niet bedacht. Dat die jongen er alles aan had gedaan en haar nu had in zijn macht. Alles wat eerst zo vertrouwd was voor haar, was nu slechts nog een hoopje as. Hij nam der mee naar zijn vrienden en moest toen plotseling ergens heen. Daar zat het meisje dan met zijn vrienden helemaal alleen. Niks durfde ze tegen hem te zeggen want hij wist er vast niks van. Maar later besefte zij dat dit juist was zijn plan. Ze ging ervan kapot en deed de gekste dingen. En dat alleen om haar verdriet van binnen te verdringen. Maar mensen om haar heen kregen door dat er iets met haar was. Maar dat kwam het meisje juist absoluut niet van pas. Ze deed afstand van mensen die te dichtbij haar kwamen. En dat alles om die jongen te gehoorzamen. Het meisje begon tegen hem te schreeuwen ze was radeloos, ontzettend bang maar ook heel boos. Maar voor ze ook maar iets kon zeggen lag ze daar bewusteloos. Toen was ze het zat en kon ze het niet meer, ze ging er weg en maakte nooit meer terugkeer..