duizenden spinnenwebben
in het hoekje van mijn geest
een diep verscholen hoekje
ik ben er nog nooit geweest
tijdens een wandeling
in de heerlijk warme zon
dwaalde ik door mijn gedachten
tot ik niet meer verder kon
duizenden spinnenwebben
versperden mij de weg
duizenden spinnenwebben
dat was dubbel dikke pech
bang voor wat verscholen lag
achter al die spinnenwebben
maar toch ook wel wat nieuwsgierig
wat zou ik daar verscholen hebben?
verder kon ik echt niet komen
dus ben helaas maar weg gegaan
mijn geheim blijft nog verscholen
maar weet, ooit kom ik er weer aan
ooit keer ik terug naar dat hoekje
dan ga ik het nog eens proberen
en zal ik eens heel goed laten zien
dat ik mijn geheim durf te trotseren!