En de zon ging weer onder,
Ik besta nog wat een wonder.
Ik leef nog steeds maar door
Terwijl ik zoveel slagen verloor.
Hoeveel zou een mens kunnen verdragen,
en hoe lang kan ik alles nog dragen?
Mijn rugzak zit nu echt te vol.
Wil me verstoppen ver weg in een heel diep hol.
Ik wil niks meer dragen.
En toch ga ik me niet verlagen.
Er zijn drie redenen waarom ik het nog aan kan,
dat zijn mijn kids,hun liefde en vreugde maakt dat ik me verman.
lieve lieve kids ik hou van jullie