Vaarwel,
Tot ziens zei achter om kijkend voor de deur.
tot ziens riep ik nog snel,Maar nooit wetend dat je ziek was.
We kregen een bericht, onze collega heef kanker.
Nooit gedacht dat jij onze vrolijke man dit zou hebben.
zo veel tegenslag dat je al had gehad.
Je kwam met vreugde nog langs : ik ga naar vegas en daarna komt alles goed.
Vegas is het laatste wat je nog wou en dat is gelukt.
Maar je lichaam wou niet meer.
Lieve collega, we zien je ooit weer boven de wolken waar alles weer mooi en gezond is.
Vaarwel.