Ik zag je staan in de kroeg
en ik wilde je negeren
Het is toch niet zo dat ik erom vroeg
of je mijn hart wilde bezeren
Ik weet nu de echte waarheid
precies wat je hebt gedaan
Wat wij hadden is nu kwijt
je bent te ver gegaan
Ik weet wat jullie over me zeggen
voor jou is het toch ook al voorbij
Doe dan geen moeite om het uit te leggen
je speelt een spel met mij
Je zegt nooit meer wat
doe het dan ook niet als je zat bent
Ik heb het helemaal gehad
blijkbaar heb ik je nooit echt gekend