alles zou goed komen.
met die zin.
ben ik in een kliniek gaan wonen.
ik vetrouwde op de mensen.
maar al snel bleek.
ze waren geen vervulling op mn wensen.
ik ben bang komt het goed?
of is het zo...
dat het gewoon zo zijn moet.
van alle dingen kun je leren.
al is het niet zo makkelijk.
om het verleden de rug te keren.
het lijkt so simpel maar het gaat niet vlug.
keuses maken wat moeilijk.
er is namenlijk geen weg terug!