Overal waar ik loop,
zie ik zijn blik,
ogen die stralen,
en
een lach,
zijn lieve woordjes zijn mijn muziek,
al is hij niet altijd bij mij,
mij gevoel zeg van wel,
toch mis ik hem wel,
niks is fijner om bij elkaar te zijn,
mij verlanger naar hem vind ik wel fijn,
weetend dat hij ook bij mij wilt zijn.