Ik geef niet op
Ik zal hiervoor vechten
Al is het het laatste wat ik doe
Maar ik zal zegenvieren
Ik zal niet lachen
Ik zal niet huilen
Ik zal dit niet opgeven
Ik trek me terug naar de top
Ik heb het gehad
Met al je mooie praatjes
Ik heb hier genoeg van
Laat me toch met rust
Laat me met rust,
En roddel niet over me
Ik zal mezelf niet ophangen
Om je ma gelijk te geven
Jij weet niets van mij
En daarom ben ik toch blij
Want jij betekent niets
En je bent gewoon jaloers
Waarom ik jullie nooit iets vertel
En alleen aan miss B. en Muiz
Maar waarom moet je alleen maar klagen?
Verveel me niet met je verhalen
Ik laat je iets lezen
En je lacht me alleen maar uit
Ik neem je in vertrouwen
En je vertelt het toch maar door
Wees toch een gelukkig
Met wat je hebt, of wat je had
Want wees blij,
Je had mij als vriendin
Maar je hebt het zelf verknald
Wees blij dat ik je had opgevangen
Wees blij dat je vrienden hebt
Want zij kunnen niet blij met jou zijn
Als jij met iedereen zo bent
Sorry voor deze haat
Maar ik zal niet opgeven
Ik zal blijven vechten voor mezelf
Want ik ben zoals ik ben
En niemand,
Zeker niet jij,
Kan mij veranderen
~14-04-08~