Omdat ik van je hou,
wil ik bij je zijn,
wil ik je omarmen,
wil ik je hand vasthouden,
wil ik je ruiken,
wil ik je ademen,
wil ik je zijn.
Omdat ik van je hou,
wil ik je niet missen,
nu niet,
nooit.
Omdat ik van je hou,
mis ik je.
Ik zie je graag,
gewoon,
omdat ik van je hou.