Ring vol liefde,
ring vol tranen,
herinneringen die zich een weg proberen te banen.
Ring vol haat,
ring vol verdriet,
verder niemand die het ziet.
Ring vol mooie momenten,
ring vol vreugde,
tot het einde waar ik me zeker niet op verheugde.
ring vol leugens,
ring vol hoop,
tis tijd dat ik een nieuwe koop!
~25-11-2oo7~