Vechtend voor het heerschap schreeuw ik
Spreek ik telkens de verborgen waarheid uit
Geen poespas maar gewoonweg de realiteit
Alles verandert straks weer naar mijn stand
Ik ben gewoon wie ik ben maar wie ben jij
Morgen en gisteren tellen niet meer mee
Ik ben opnieuw een met het heelal geworden
Samen reiken we ver weg naar de sterren
Daar waar het oneindige de liefde opwekt
Wij zijn benoemd en geroemd daarom zijn wij
Iedereen in de rij ik ben daarentegen vrij
Voor jullie is het allemaal zo gecompliceerd
Wees je bewust van de plek die jij inneemt
Ik zal je wijzen op je zwaktes en sterktes
Gezegend zijn de dagen vrolijk het gemoed
Voor al die moedige kindern die hier rondlopen
Het respect, de liefde doet mij eeuwig glunderen
Ik vraag jullie aandacht voor deze verandering
Kijk je omgeving aan met een liefdevolle blik nu
Doe het voor hun toekomst en geluk alstjeblieft
Wat er nu verandert is morgen realiteit geworden