Altijd
Ik ben er altijd voor jou,
Jij bent er altijd voor mij,
Wij zijn er voor elkaar.
Ik hou altijd van jou,
Jij houd altijd van mij,
Wij houden van elkaar.
Ik omarm je altijd als je warmte wil,
Jij omarmt mij altijd als ik warmte wil,
Wij omarmen elkaar voor warmte.
Ik wil jou altijd bij me hebben,
Jij wil mij altijd bij je hebben,
Wij willen elkaar bij ons hebben.
Ik heb jou altijd nodig,
Jij hebt mij altijd nodig,
Wij hebben elkaar nodig.
Ik wil je altijd zoenen,
Jij wil mij altijd zoenen,
Wij willen elkaar zoenen.
Ik voel jou altijd aan,
Jij voelt mij altijd aan,
Wij voelen elkaar aan.
Ik ben altijd jou dierbaarste,
Jij bent altijd mijn dierbaarste,
Wij zijn elkaars dierbaarste.
Ik blijf altijd bij jou,
Jij blijft altijd bij mij,
Wij blijven voor eeuwig bij elkaar.
Lisa