Er is één ding
Dat mij laat leven
Er is één ding
Dat mij hoop kan geven
Liefde is iets moois
Iets dat mij keer op keer
Omhoog haalt
Uit die diepe kuil
Waar ik steeds weer inval
Doordat mijn hoofd me dingen
Vertelt die ik niet weten wil
Mijn hart dingen voelt
Die ik niet geloven wil
Een gevoel van angst
Overheerst me
Maakt me bang voor het moment
Dat dat ene ding
Me niet meer uit die kuil haalt
En ik er voor altijd inzit
Angst voor dat ene moment
Dat ik echt alleen zal zijn
Voor dat ene moment dat ik
Te ver weg ben gezakt om terug te komen
Voor het moment dat het einde
Toch wel erg dichtbij komt
Maar tot dat moment
Probeer ik te leven met de liefde
Die me steeds uit de kuil haalt