Het leven is een tijd niet fijn gegaan
heb moeilijke tijden moeten doorstaan
de liefde die voor jou had
is in korte tijd verdwenen in een groot zwart gat
door de jongen van mijn leven
die plots zoveel liefde kwam geven
ben ik jou half vergeten
waardoor ik niet meer hoefde te zweten
zweten van verdriet
want jou krijgen kon ik niet
gelukkig zijn die tijden voorbij
maar toch ben je nogsteeds een deel van mij
jou vergeten zal nooit gaan
want al die herinneringen zullen blijven bestaan
ik ben blij met hoe mijn leven er nu uitziet
vol met liefde van hem en zonder verdriet.
van hem hou ik nu toch echt het meest
die moeilijke tijden zijn nu echt geweest
nu kan ik echt gelukkig zijn
in een leven zonder jou en pijn