Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
jij hebt me
je hebt me duizent maal gezegt
ik ga niet met een monster
ik ga niet met een vempieren meisje
alsof ik een foto van jou op mn slaapkammer zou hangen
jij bnet nog lelijker dan een rioolrat en dat deed pijn
maar ik gebruikte die pijn om harde over te komen
maar jij bnet niet verlieft op een foto
en jij verborg mn susjes keting niet om de aandacht
van een foto te trekken
jij hebt me duidelijk gezegt dat ik nog wel
met een voetbalsnob uitging maar JIJ met een een monster
maar maak je maar geen zorgen
we komen niet van de selfte melkwegstelzel
we verschillen niet van elkaar als mars en venus
dus zal jij niet et een gothic kreigen
daar ben je te bang voor:p
maar ik zal nog wel met een voetbalsnob gaan als het de
laaste vent op deze aarde was:p
xxxx predence xxxx
(sorry voor de speling fouten )
Reacties op dit gedicht
predence vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
predence
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
16 april 2008
Thema's:
[JIJ]
[Pesten]
[IK]