Wachten
Hoe kun je verwachten
dat ik niet op je wacht,
als dit wat ik nu voel
is wat jij zegt te voelen.
Het wachten duurt geen uren
dagen, misschien weken.
Langer dan ik kan verduren,
zo lang dat ik je wil smeken:
maak nu eindelijk je keus
en dan de juiste uit twee keuzes.
Verlos mij uit deze trage dagen
en maak het een dag.